Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Zoom tájékoztató a Kamaszfesztiválról miskolci suliknak

2022.04.18. @ 08:00 17:00

Topic: Kamaszfesztivál
Time: Apr 22, 2022 04:00 PM Budapest
Join Zoom Meeting
https://zoom.us/j/96077983815…
Meeting ID: 960 7798 3815
Passcode: J0YRBk

Miskolci pedagógusok számára tartunk egy Zoom-megbeszélést arról, hogy Miskolc Város Önkormányzata 1000 miskolci diák számára ajánlott fel bérletet a 2022. május 26-29. között Miskolc Egyetemvárosban rendezendő VII. Országos Osztálykirándulás – Kamaszfesztiválra.

Május 26-án az ország különböző településeiről érkeznek osztálykiránduló osztályok Miskolcra, hogy egy közös, nagy osztálykiránduláson vegyenek részt. Aznap este a Kamaszfesztivál megnyitóját követően Aurevoir koncert lesz, majd másnap, pénteken egész nap a fenntarthatósággal kapcsolatos fejlesztő programokat szervezünk programpartnereinkkel környezet-, egészség-, pénzügyi- és éntudatosság témakörében. Az Egyetemváros pályaorientációs programokat szervez, valamint az osztályok nevezhetnek a Kamaszfesztivál Bajnokcsapata címért indított focimérkőzésen. Este a szekszárdi Hangszerelem Zenestúdió 30 fős diákjcsapatának interaktív zenei programját, a mályi PremierPopsuli Sábe, a Mars, a Luna zenekarait, a The 02s bandát, majd a Zaporozsec együttes koncertjét élvezhetik a résztvevők.

Szombaton – hasonlóan a pénteki naphoz – folytatódnak az ismeretterjesztő programok, majd délután miskolci és más településekről érkező diákzenekarok koncertjeit hallgathatjuk. Fellépnek többek között a Street sixteen, a CoolTurKamaszok, a Kanapé és a Crush zenekarok.

Az utolsó napon egy olyan programot is szervezünk, amikor maguk a résztvevő osztályokat kérjük, hogy készüljenek fel egy színpadi műsorral ők is. A feladat, hogy válasszák ki egy kedvenc előadójuk számát, gyakorolják be és a színpadon az osztállyal adják elő közösen a többi osztály előtt. A feladat az, hogy minél fergetegesebb hangulatot teremtsenek a színpadon. A nyertes osztály tortát kap ajándékba.

Ha tetszik Önöknek ez a program, küldjenek egy e-mail az info@kamaszfesztival.hu címre, ahová a zoom megbeszélés linkjét küldhetjük.
Szeretettel várjuk Önöket tájékoztatónkon!