Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Szülői Klub: Pályaorientáció nyáron?

2022.06.12. @ 08:00 17:00

Van olyan szülő, akit a nyári szünet első hetében is a gyermekének továbbtanulása foglalkoztat? Sokan hökkenhetnek meg azon, hogy akkor tartunk beszélgetést felső tagozatos diákok továbbtanulásáról, amikor éppen, hogy véget ért a tanév, tombol a hőség és az érintettek inkább nézik a táborokat, a pár napos diákmelókat, mint hogy azon dilemmázzanak, mi lesz 8. osztály után, merre menjen majd továbbtanulni a nebuló.

Köves Ágota, pályaválasztási tanácsadó, tréner azonban azzal érvel, hogy mivel a pályaorientáció önismereti elemekre épül, az önismereti munkára pedig sajátos, gazdag lehetőségeket biztosít a nyári szünet, pazarlás lenne figyelmen kívül hagyni azokat az alkalmakat, amelyeket a nyári kirándulások, együttlétek, közös tevékenységek, munkák tartogatnak.

A Szülői Klub első alkalmán arról beszélgetünk Ágotával, hogyan használhatjuk fel a nyarat arra, hogy kiderítsük, mi érdekli gyermekünket és hogyan motiválhatjuk arra, hogy kipróbáljon új tevékenységeket. Az esten személyes tanácsadásra is lehetőség lesz.

Az esemény ingyenes, de támogatást elfogadunk!

Szeretettel várunk minden érdeklődőt.

Ha jössz, küldj egy e-mailt a program@8kalapitvany.hu e-mail címre.